WOOX Zigbee Security Kit Pro – R7073

149.95

R7073
WOOX Security Kit Pro

Deze beveiligingskit van WOOX geeft u alle apparaten die u nodig heeft om een compleet geïntegreerd systeem in uw woning of pand op te zetten.
In deze kit zit een slimme bewegingssensor, slimme rookmelder, slimme deur- en raamsensor, slimme luchtvochtigheids- en temperatuursensor, slimme sirene, slimme noodknop, slimme afstandsbediening, en tot slot de noodzakelijke ZigBee-hub.

Beschrijving

R7073
WOOX Security Kit Pro

Deze beveiligingskit van WOOX geeft u alle apparaten die u nodig heeft om een compleet geïntegreerd systeem in uw woning of pand op te zetten. In deze kit zit een slimme bewegingssensor, slimme rookmelder, slimme deur- en raamsensor, slimme luchtvochtigheids- en temperatuursensor, slimme sirene, slimme noodknop, slimme afstandsbediening, en tot slot de noodzakelijke ZigBee-hub.

Daarmee heeft u een arsenaal voor het controleren en behouden van zowel de veiligheid als het klimaat van uw woning.

Hoe werkt het?

De producten van deze beveiligingskit werken allemaal via de ZigBee-hub en kunnen met de gratis app (voor iOS of Android) aan het netwerk worden toegevoegd, ingesteld en bediend. Het is vooral makkelijk als u de app gebruikt om de slimme apparaten in deze set aan elkaar te koppelen en samen te gebruiken in schema’s. Zo kunt u bijvoorbeeld de camera aan laten gaan als er een beweging wordt waargenomen.

Installatie

Om de producten in deze kit te gebruiken dienen ze allemaal te worden geplaatst en gemonteerd, en moeten ze op het netwerk worden aangesloten. Bekijk voor de precieze instructies per product de relevante handleidingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOOX Zigbee Security Kit Pro – R7073” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *POPULAIRE PRODUCTEN

KingKees selectie