WOOX E27 fitting SMART LAMPEN 4-pack

59.95

Wat zit er allemaal in dit E27 fitting Smart Lampen pakket?

4* R4553 Slimme E27 fitting lampen, kleuren+wit

In de doos vindt u ieder product in haar eigen verpakking met daarbij een duidelijke instructie handleiding van WOOX.

Artikelnummer: lampen Categorie:

Beschrijving

Nu extra voordelig voor alle HCC! leden. Maak jouw woning slim, veilig en energiezuinig met WOOX.

Wat zit er allemaal in dit Smart E27 Lampen pakket?

4* R4553 Slimme E27 fitting lampen, kleuren+wit

In de doos vindt u ieder product in haar eigen verpakking met daarbij een duidelijke instructie handleiding van WOOX.
Deze slimme led lampen (4 stuks) van WOOX zijn te bedienen met een app op uw telefoon of tablet. De connectie tussen de app en de lampen komt tot stand dankzij de wifi, waardoor u hiervoor geen extra hub of bridge nodig heeft.
Bedien uw verlichting zo waar u ook bent en personaliseer de lamp om te zorgen dat deze altijd bij de sfeer van het moment past.

Hoe werkt het?

U heeft alleen een betrouwbare 2.4 GHz wifi-router nodig om dus verbinding te maken tussen de app (voor iOS of Android) en de slimme led lampen. Vervolgens kunt u de lampen bedienen vanaf een afstand of juist terwijl u lekker op de bank zit. Ook met uw stem kunt u de lampen aansturen. In dat geval heeft u wel Amazon Alexa of Google Assistent nodig.

Het installeren van de lamp gaat eenvoudig. Sluit deze aan zoals u een normale lamp ook zou aansluiten (in een armatuur met E27-fitting) en maak vervolgens binnen enkele seconden verbinding met de gratis app.

Personaliseren

De 8W led lamp is volledig naar uw smaak te personaliseren. Er is namelijk de keuze uit gekleurde verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren, maar ook een warm-wit licht (3000K) is een optie. Door bovendien de verlichting te dimmen kunt u het helemaal aanpassen aan de sfeer.

Energiebesparing met schema’s

Energie besparen? Zorg dat uw verlichting nooit onnodig aan staat! Stel schema’s in waarmee de lamp automatisch stopt met branden als u naar bed gaat of als u naar werk vertrekt. Zo vergeet u hem nooit meer per ongeluk uit te doen. En vergeet u het toch? Dan regelt u het gewoon vanaf een afstand.

Lichtschema’s en timers zijn bovendien ideaal voor de momenten dat u op vakantie bent. Wek de indruk dat u gewoon thuis bent door te zorgen dat de lamp elke avond even gaat branden. Zo verkleint u de kans op inbraken.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOOX E27 fitting SMART LAMPEN 4-pack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *