WOOX Slimme Zigbee waterregelaar – R7060

39.95

WOOX R7060
Met deze slimme waterregelaar van WOOX kunt u ervoor zorgen dat u op ieder moment de watertoevoer van uw tuin kunt beheersen.

Categorie:

Beschrijving

WOOX R7060
Slimme Zigbee waterregelaar

Let op! om deze R7060 te kunnen gebruiken heeft u een Zigbee hub nodig zoals de WOOX R7070, u kunt deze los bij bestellen HIER of u heeft hem als u de R7056 slimme deurslot of de R7073 security kit pro al besteld heeft of wilt bestellen.

Ben klaar voor de lente en besproei uw tuin op afstand met slimme tijdsregeling en schema’s, allen in te stellen via de handig WOOX Home app!

Met deze slimme waterregelaar van WOOX kunt u ervoor zorgen dat u op ieder moment de watertoevoer van uw tuin kunt beheersen. Het apparaat is namelijk aan een app op uw telefoon of tablet te verbinden, waarna u te allen tijde kunt zorgen dat de tuin bewaterd wordt. Houd op deze manier altijd uw beplanting gezond, of u nu thuis bent of niet.

Dit product moet worden aangesloten op uw waterkraan en wordt geleverd met een extra adapter, zodat deze altijd past. Verder is een ZigBee-gateway nodig (niet meegeleverd). Zonder deze hub kunt u de verbinding met de app namelijk niet tot stand brengen.

De verpakking bestaat uit de WOOX Smart Garden Irrigation Control, vier AA-batterijen, een adapter en een gebruikershandleiding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOOX Slimme Zigbee waterregelaar – R7060” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *