WOOX slimme WiFi binnencamera PTZ (pan, tilt, zoom) R4040

44.95

WOOX R4040
Met deze WOOX R94040 slimme pan, tilt en zoom (PTZ) camera zorg je altijd voor een veilige omgeving binnenshuis. Met de 360 graden rotatie kan de camera elke hoek van elke kamer bewaken. Je kunt de camera op elke gewenste plek hangen of neerzetten, de camera past zijn positie en opnames automatisch aan. Dankzij de uitstekende videokwaliteit van 1080 pixels heb je op elk moment scherpe beelden.

Description

WOOX R4040
Met deze WOOX R4040 slimme pan, tilt en zoom (PTZ) camera zorg je altijd voor een veilige omgeving binnenshuis. Met de 360 graden rotatie kan de camera elke hoek van elke kamer bewaken. Je kunt de camera op elke gewenste plek hangen of neerzetten, de camera past zijn positie en opnames automatisch aan. Dankzij de uitstekende videokwaliteit van 1080 pixels heb je op elk moment scherpe beelden.

De verpakking bevat de PTZ camera voor binnen, een USB-kabel, een montagebeugel, een adapter, schroeven en stickers en een gebruikershandleiding.

Hoe werkt het?

Voor het aansluiten van deze slimme camera hoeft u niet in het bezit te zijn van een extra hub of bridge. Er is slechts een betrouwbaar wifi-netwerk (2.4GHz) nodig om de camera aan de gratis app te verbinden (geschikt voor iOS of Android).

Vervolgens kunt u met uw telefoon op ieder moment de beelden van de camera bekijken. Bovendien krijgt u intelligente meldingen binnen, bijvoorbeeld wanneer er bewegingen gedetecteerd worden. Handige optie: u kunt zelf altijd de meldingen aanpassen, zodat u ze alleen binnenkrijgt wanneer ze voor u van belang zijn.

Met de ingebouwde microfoon en speaker kunt u daarnaast altijd communiceren met de persoon aan de andere kant van de camera, of dit nu de pakketbezorger, een mogelijke inbreker of uw bezoek is.

Camerabeelden

De camera maakt zeer scherpe en duidelijke Full HD-camerabeelden met 1080p-resolutie. Doordat de kop van de camera zowel horizontaal geroteerd (360°) als verticaal gedraaid (104°) kan worden heeft u hiermee altijd het beste zicht. U kunt de stand van de camera bovendien op ieder moment aanpassen, waar u ook bent. En door de IR-nachtvisie worden er ook ‘s nachts duidelijke beelden gemaakt (met een bereik van 8 meter).

De beelden kunnen opgeslagen worden in uw telefoon of op een MicroSD-kaart van max. 128 GB (niet meegeleverd). Doordat de beelden goed beschermd blijven en alleen in de app bekeken kunnen worden komen ze nooit in de verkeerde handen terecht.

Compatibiliteit

De camera is compatibel met een voice assistant, zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Hierdoor kunt u ook spraakbesturing gebruiken. De camera is tot slot neer te zetten of op te hangen aan een wand of plafond.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOOX slimme WiFi binnencamera PTZ (pan, tilt, zoom) R4040”

Your email address will not be published. Required fields are marked *POPULAIRE PRODUCTEN

KingKees selectie