WOOX R7070 Zigbee gateway voor o.a. R7060

24.95

Deze slimme gateway van WOOX is de noodzakelijke bridge tussen uw wifi router en WOOX apparaten die gebruik maken van het ZigBee-netwerk. Zo kunt u van de voordelen van het ZigBee-protocol gebruikmaken.

De gateway kan tot wel 50 apparaten tegelijk ondersteunen en dient op een 2,4 GHz wifi router te worden aangesloten.

Hoe werkt het?

De gateway of hub zorgt ervoor dat een draadloos wifi signaal wordt omgezet in een ZigBee signaal. Dat is noodzakelijk om van WOOX apparaten die het Zigbee-protocol benutten, gebruik te maken. Zonder deze hub kunt u deze apparaten niet gebruiken. De hub kan worden bediend met de gratis app (voor iOS of Android).

Installatie

De hub dient te worden aangesloten op netstroom. Vervolgens kunt u de app gebruiken om de wifi verbinding in te stellen. U wordt geadviseerd om het apparaat centraal in de ruimte te plaatsen, zodat u het meeste uit de verbindingsafstand kan halen. Deze is maximaal 30 meter.

Categorie:

Beschrijving

WOOX R7070
Zigbee gateway

Deze slimme gateway van WOOX is de noodzakelijke bridge tussen uw wifi router en WOOX apparaten die gebruik maken van het ZigBee-netwerk. Zo kunt u van de voordelen van het ZigBee-protocol gebruikmaken. Wij bieden deze gateway hier apart aan zodat u deze kunt mee bestellen bij de R7060 waterregelaar, bij de overige Zigbee aanbiedingen zit deze R7070 er al bij! 

De gateway kan tot wel 50 apparaten tegelijk ondersteunen en dient op een 2,4 GHz wifi router te worden aangesloten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOOX R7070 Zigbee gateway voor o.a. R7060” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *