Sale!

WOOX R6113 slimme stekker + energie meter

14.95

WOOX R6113 Slimme stekker met energie meter
EAN code: 8435606720892

Nu speciaal voor de HCC! leden een introductie aanbieding van €14,95 + gratis verzending vanaf het WOOX magazijn in Nederland,

Levertijd: maximaal 5 werkdagen! 

Out of stock

Category:

Description

Uw huis verbinden met een slimmere toekomst

Op het werk, op vakantie, waar u ook bent: bedien uw huishoudelijke apparaten op afstand via internet met een Woox Smart Plug. Gebruik je mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te doen, de luchtreiniger aan de gang te krijgen of zelfs de boiler aan te zetten. Het is allemaal gedaan met slechts een paar tikken in de intuïtieve Woox Home-app.

Energiemonitoring
Nu meer dan ooit is het belangrijk om verstandig met energie om te gaan. WOOX slimme stekkeroplossingen geven je al het voordeel om je op een slimme manier aan te passen aan een lager stroomverbruik maar met deze R6113 gaan we nog een stap verder, energiemonitoring. Met de R6113 zie je realtime het stroomverbruik van het apparaat dat is aangesloten op de R6113 slimme stekker. Ook kunt u alle historische stroomverbruik van het aangesloten apparaat volgen in het geschiedenislogboek. Zowel het realtime als het historische stroomverbruik wordt weergegeven in de WOOX Home app.

Spraakbesturing
De Woox R6113 werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om je apparaten te beheren via spraakbesturing. Wijs een naam toe aan elke Smart Plug en communiceer eenvoudig met hen bij naam wanneer u een spraakopdracht geeft. U kunt ook een groep maken voor al uw slimme apparaten en ze allemaal in één opdracht bedienen.

Geen hub vereist
De R6113 werkt met elke wifi-router zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig is.

Stel een schema in
Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelfunctie om gewone kleine apparaten in huis gebruiksvriendelijker te maken. De R6113 kan hun levensduur verlengen door ze slim te maken.

Toegang op afstand
Je zorgen maken of je wel of niet het licht hebt uitgedaan of je apparaten hebt uitgeschakeld tijdens het reizen behoort tot het verleden. Bekijk op elk moment de status van je apparaten via de Woox Home-app en bedien de aan/uit-schakelaar om elektriciteit te besparen.

Meer product informatie en specificaties kunt u vinden op de WOOX Home product pagina: Woox R6113 – Products from WOOX UK (wooxhome.com)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOOX R6113 slimme stekker + energie meter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *POPULAIRE PRODUCTEN

KingKees selectie