WOOX R4056 slimme stekkerdoos 3 stopcontacten – 2 USB poorten

34.95

Woox Smart Stekkerdoos | Randaarde | R4056

Altijd en overal de apparaten in je huishouden bedienen? Met deze Woox stekkerdoos is dat zo realiteit.

Categorie:

Beschrijving

Woox Smart Stekkerdoos | Randaarde | R4056

Altijd en overal de apparaten in je huishouden bedienen? Met deze Woox stekkerdoos is dat zo realiteit.

Met een Woox Smart Power Strip heb je altijd en overal toegang tot huishoudelijke apparaten, waar je ook bent. Zolang je toegang hebt tot het Internet ben je thuis. Ook als je er niet bent. 🙂 Zet bijvoorbeeld de waterkoker of het licht aan of uit, zo met je smartphone. Of moet de luchtreiniger even aan? Kan ook.

Spraakbesturing

De Woox Smart Power Strip werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om je apparaten via spraakbesturing te beheren. Wijs een naam toe aan elke Smart Power Strip en bedien deze vervolgens met je stem. ‘Ok Google, zet NAAM HIER aan.’ Je kunt ook een groep maken voor al je slimme apparaten en ze allemaal met één opdracht bedienen.

Stel een schema in

Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke timerschakelfunctie om gewone kleine apparaten in huis veelzijdiger en – eerlijk is eerlijk – zuiniger te maken. Ze werken immers niet de hele tijd. Een Woox Smart Plug kan zo de levensduur van deze apparaten verlengen.

Geen hub nodig

De Smart Power Strip werkt met elke Wifi-router zonder dat er een aparte hub of een betaalde abonnementsdienst nodig is.

Zorgen over het al dan niet uitdoen van de lichten of het uitschakelen van apparatuur tijdens het reizen behoren tot het verleden. Bekijk de status gewoon op je smartphone of tablet via Woox Home app. Dat scheelt stroom, moeite en boven alles: geld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOOX R4056 slimme stekkerdoos 3 stopcontacten – 2 USB poorten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *