WOOX E14 fitting SMART LAMPEN 4-pack

59.95

Wat zit er allemaal in dit Smart E14 Lampen pakket?

4* R5076 Slimme E14 fitting lampen, kleuren+wit

In de doos vindt u ieder product in haar eigen verpakking met daarbij een duidelijke instructie handleiding van WOOX.

Categorie:

Beschrijving

Nu extra voordelig voor alle HCC! leden. Maak jouw woning slim, veilig en energiezuinig met WOOX.

Wat zit er allemaal in dit Smart E14 Lampen pakket?

4* R5076 Slimme E14 fitting lampen, kleuren+wit

 

In de doos vindt u ieder product in haar eigen verpakking met daarbij een duidelijke instructie handleiding van WOOX.
Deze slimme led lampen (4 stuks) van WOOX bedient u vanaf een app op uw telefoon of tablet. U zet de lamp niet alleen aan of uit vanaf uw luie stoel of uw vakantieadres, maar kunt hem via de app ook dimmen, personaliseren en automatiseren.

Voor het gebruik van deze slimme led lamp heeft u geen dure bridge of hub nodig. Alleen een betrouwbare wifi-verbinding (2.4 GHz) is genoeg. Om te beginnen sluit u de lamp aan zoals u een normale lamp ook zou aansluiten, in een armatuur met een E14-fitting. Vervolgens kunt binnen een paar seconden een verbinding maken tussen de gratis app en de slimme led lamp. De app is geschikt voor iOS en Android.

Met de app is de lamp te bedienen vanaf een afstand. Dit betekent dat u deze niet alleen aan en uit kunt zetten als u op de bank ligt, maar ook als u op uw werk zit of zelfs als u aan de andere kant van de wereld zit.

Niet alleen via de app kunt u de lamp bedienen. Ook stembesturing is mogelijk. In dat geval heeft u wel Amazon Alexa of Google Assistent nodig.

Personaliseren

Personaliseer deze 4.5W led lamp volledig naar uw smaak, zodat deze perfect bij de situatie van het moment past. Zo is deze geschikt voor tijdens een feestje, maar ook voor tijdens een gezellig dinertje. De lamp kan namelijk diverse RGB-kleuren verspreiden (wel 16 miljoen kleuren), maar ook warm-wit licht (3000K) is een optie. Door bovendien de verlichting te dimmen kunt u het helemaal aanpassen aan de sfeer.

Energie besparen

In de app kunt u niet alleen de lamp aan en uit zetten, kleuren uitkiezen en dimmen, maar ook schema’s instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen dat de lamp stopt met branden wanneer u naar bed gaat of juist begint met branden wanneer u van uw werk komt. Zo vergeet u nooit meer om de lamp uit te doen en verspilt u geen onnodige energie. En bent u vergeten om de lamp uit te zetten? Dan regelt u dit gewoon vanaf een afstand.

Lichtschema’s en timers zijn bovendien ideaal voor de momenten dat u op vakantie bent. Wek de indruk dat u thuis bent door te zorgen dat de lamp elke avond even gaat branden. Zo verkleint u de kans op inbraken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOOX E14 fitting SMART LAMPEN 4-pack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *