WOOX bekabelde WiFi+LAN beveiligingscamera R9044

69.95

WOOX R9044
Deze slimme beveiligingscamera van WOOX is de ideale toevoeging aan uw huis of bedrijfspand en zorgt direct voor een veilig gevoel. De waterbestendige camera is namelijk te verbinden aan een handige app op uw telefoon of tablet, waarmee u de beelden op ieder moment kunt bekijken.

Description

WOOX R9044
Deze slimme beveiligingscamera van WOOX is de ideale toevoeging aan uw huis of bedrijfspand en zorgt direct voor een veilig gevoel. De waterbestendige camera is namelijk te verbinden aan een handige app op uw telefoon of tablet, waarmee u de beelden op ieder moment kunt bekijken.

Zo weet u altijd wat er aan de hand is, kunt u op tijd ingrijpen als er iets gebeurt en heeft u altijd het overzicht. De ingebouwde microfoon en speaker maken het mogelijk om ook altijd te communiceren met de persoon aan de andere kant van de camera.

De verpakking bestaat uit de slimme beveiligingscamera, een voedingskabel, een voedingsadapter, installatiemateriaal en een gebruikershandleiding. De camera is bedraad.

Hoe werkt het?

U kunt deze camera op een slimme manier bedienen door heel eenvoudig de app-verbinding tot stand te brengen. Hiervoor heeft u alleen een betrouwbaar wifi-netwerk (2.4 GHz) en de gratis app (geschikt voor iOS of Android) nodig.

Vervolgens kunt u de beelden die de camera maakt op ieder moment bekijken, waar u ook bent. Zo kunt u te allen tijde uw huis, kantoor, winkel of bedrijfspand in de gaten houden. Bovendien worden er meldingen naar uw telefoon gestuurd als er iets gebeurt. De camera is namelijk voorzien van bewegings- en geluidsdetectie. Dit betekent dat u altijd op de hoogte gehouden wordt.

Een ingebouwde speaker en microfoon maken het bovendien mogelijk om op ieder moment met de persoon aan de andere kant van de camera te communiceren.

Camerabeelden

Deze camera maakt zeer scherpe Full HD-beelden (1080p). Doordat de camera een grote filmhoek heeft (101° horizontaal en 90° verticaal) kunt u hiermee een groot gedeelte van uw tuin of van de buitenzijde van uw bedrijfspand bekijken. Ook ‘s nachts worden er overigens mooie beelden gemaakt. De camera heeft namelijk een nachtvisie tot 7 meter.

U kunt altijd een geheugenkaart van maximaal 128 GB aansluiten om de camerabeelden op te slaan. Deze wordt niet meegeleverd.

Installatie

Deze slimme camera is gemaakt van stevig en waterbestendig materiaal. De IP65-classificatie geeft aan dat dit product ook buiten gebruikt kan worden en niet kapot zal gaan door verschillende weersomstandigheden. Het materiaal is ook UV-resistent en bestand tegen temperaturen van -20°C tot 55°C.

De camera is bedraad en wordt geleverd met een voedingskabel (220V). Deze kan worden aangesloten met de meegeleverde voedingsadapter.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOOX bekabelde WiFi+LAN beveiligingscamera R9044”

Your email address will not be published. Required fields are marked *POPULAIRE PRODUCTEN

KingKees selectie