Sony Playstation 5 – All digital versie OP=OP

999.95

Ja ja wij hebben er een paar! De gloednieuwe Playstation 5
Ervaar console gamen realistischer dan ooit tevoren met de PlayStation 5 Digital Edition.

2 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ja ja wij hebben er een paar! De gloednieuwe Playstation 5 die zeer moeilijk leverbaar zijn en zullen zijn het gehele jaar 2021. 
Door ons brede netwerk in de consumenten elektronica hebben wij een aantal nieuwe Playstation 5 kunnen bemachtigen welke wij jullie in deze vakantiegeld periode willen aanbieden! OP=OP

Omschrijving

De console
Ervaar console gamen realistischer dan ooit tevoren met de PlayStation 5 Digital Edition. Omdat deze PlayStation 5 Digital Edition niet voorzien is van een CD lade, maak je geen gebruik van fysieke games en Blu-ray films. Door de krachtige grafische processor in deze console game je met 4K resolutie met een maximale verversingssnelheid van 60 frames per seconde. Bovendien laden games door de SSD schijf tot wel 20x sneller dan op voorgaande generaties van de PlayStation. Ook het geluid is erop vooruit gegaan, door de 3D audio ondersteuning. Zo hoor je precies waar het geluid vandaan komt en hoe ver de bron van het geluid is. In-game bestuur jij jouw character met de meegeleverde DualSense controller. Deze is door Sony voorzien van voelbare feedback en triggereffecten, waardoor je naast zien en hoort, ook voelt wat er in je game gebeurt.

Hardware
De aangepaste cpu, gpu en SSD zorgen ervoor dat jouw games binnen enkele seconden laden, waarmee de laadtijden sneller zijn dan ooit tevoren.

DualSense controller
De DualSense is op diverse punten vernieuwd en verbeterd. Door de haptische feedback voel je de trekker overgaan van je digitale wapen en door het trillen van de controller weet je meteen of je de grindbak meepakt tijdens een Formule 1 race. Bovendien bedien je de symmetrische controller gemakkelijk door zijn vorm en is iedere knop binnen handbereik.

Games
Er zijn diverse exclusieve games, zoals Spider-Man – Miles-Morales die alleen op de PlayStation te spelen zijn. Daarnaast zijn er ook de grote titels als Call of Duty die je op de PS5 speelt.

Officiële PS5 accessoires
Sony heeft de volgende officiële accessoires uitgebracht voor de PS5: HD Camera, Media Control, Pulse 3D Wireless Headset, DualSense Charging Station en de DualSense Wireless Controller. Hiervan krijg je 1 DualSense controller bij de PlayStation 5 console geleverd.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • DualSense controller
  • 825GB SSD
  • Base
  • Hdmi kabel
  • Stroomkabel
  • Usb kabel
  • ASTRO PLAYROOM (voorgeïnstalleerd spel)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sony Playstation 5 – All digital versie OP=OP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *